30. aug. 2015

Blogtræf

Jeg var til blogtræf i går ............ og neiii hvor var det hyggeligt, som sædvanlig. Der blev grinet og snakket og pindene glødede så det var en sand fornøjelse ;-)
Dejlige tærter og salater fik vi også fortæret + alt det søde og lidt sunde (læs frugt).

Og selv om min dårlige hånd værkede lidt så fik jeg da strikket en lille pigebluse færdig, der manglede kun aflukning og hæftning af ender ;-)

Kan åbenbart ikke få lov at lægge billeder ind, så det må vente. Har ikke tid til at rode med det lige nu.:-(

24. aug. 2015

Den forsømte blog

........ ja det er min blog, men det er ikke fordi jeg ikke har noget at fortælle. Det er bare fordi der er andet der har fyldt meget i dette forår og hen over sommeren.
Bla. den netop overståede operation (karpaltunnelsyndrom) har fyldt meget i mine tanker siden jeg fik det at vide i april. Og så var det slet ikke så slemt som frygtet. Nu skal jeg så bare have ordnet den venstre hånd også, men det ved jeg ikke hvornår det bliver. Dem jeg har spurgt har rådet mig til at vente et par måneder.

Men siden april har strikketøjet ikke stået stille, da jeg jo viste at der var et par babyer på vej i familien, så der skulle strikkes både barselsgaver og dåbsgaver, og alt skulle være klar inden i fredags hvor operation foregik.

I dag mandag har jeg det faktisk forbløffende godt. Hånden er stadig hævet og øm, men det skal den jo være efter sådan en omgang. ;-)

Ville egentlig gerne lægge lidt billeder ind man kan ikke finde dem jeg ville vise frem, så det må være til en anden gang. ;-)