29. sep. 2013

Siden sidst ........

...... er der sket en masse. Jeg har jo været på Fanø til strikkefestival og det var rigtig godt og afslappende, men alt for mange quinder, så jeg spinger over næste gang ;-), for at prøve noget andet. 
Samsø måske, hvem ved?!





Efter jeg kom hjem fra Fanø, blev jeg en smule forkølet, men ikke mere end at jeg kunne gå på job. Så man var bare helt smadret når man kom hjem og måtte lige smide sig på fifa'en ;-)

I dag har jeg så været til barnedåb hos denne lille fyr. Valentin hedder han nu, en rigtig sød fyr på knap 2 mdr. men  med temperament ...... skal jeg love for. ;-)


Jeg nåede lige at få den lille trøje færdig. Knapperne blev syet i i fredags :-) Sokkerne blev strikket på Fanø og huen påbegyndt, men hylet op igen da jeg kom hjem og strikket på den anden led i stedet for. ;-)



15. sep. 2013

Næsten Klar

Kufferten er pakket og sengetøj, håndklæder og nattøj er puttet i en plastpose. Strikketøjet er klar i strikketasken (flere projekter), og babytrøjen er snart færdig, jeg mangler kun et ærme ;-)
Nu skal bilen bare ha' en tur med støvsuger og en våd klud. Måske også en tur i vaskehallen - vi får se ;-)


Så jeg er såååå klar til en miniferie på Fanø strikkeriets tegn. ;-)


13. sep. 2013

Selskabstaske

Så blev den lille festtaske færdig og er nu klar til festmiddag på Fanø ;-)
Den er hæklet i det tykke 8/8 bomuld fra Mayflower (sort) og en tråd elasktisk sølvtråd, som jeg ikke husker hvor kommer fra ;-) Men den er i hvertfald køb på Det blå Marked i Haslev :-)


Og så har både kaffemaskine og køleskab fået en ordenlig overhaling her på min fredagsfridag. Selv om jeg går og pusler med lidt rengøring, så nyder jeg virkelig min fredagsfridag til fulde fem.

;-)



12. sep. 2013

Logo og tapet

Nu fik jeg pyntet lidt mere op herinde.
Det skal nok komme på plads alt sammen hen ad vejen ;-)

Og så fik jeg også lige købt billet til Strikkefestivalens Festaften om lørdagen, så nu mangler jeg bare at pakke kufferten og bilen. ;-)

11. sep. 2013

Fanø

Nu varer det ikke længe for Fanø Festivalen kalder. Om en uge ved denne tid drager Susanne og jeg mod Esbjerg og dermed også Fanø. Jeg glæder mig til en lille uges ferie på den dejlige ø, det bliver lutter afslapning ;-)

Og så skal der strikkes igennem, på det sidste babytøj til barnedåben sidst på måneden ;-)